/ η εταιρεια μασ

Παρέχουμε Premium Υπηρεσίες Στους Πελάτες Μας

εταιρεια

Διακρισεις

οραμα

Η εταιρεία Foiltech, premium wrapping company, ειδικεύεται στην εφαρμογή αυτοκόλλητων  μεμβρανών σε όλα τα είδη επιφανειών, ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη. Βασικός λόγος της επιτυχίας της στον χώρο του car wrapping αποτελεί η δεξιοτεχνία του ανθρώπινου δυναμικού της σε συνδυασμό με την χρήση υλικών μόνο άριστης ποιότητας.

Από το 2010 που ιδρύθηκε, έχει αναλάβει την εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών σε πολυάριθμες περιπτώσεις. Οι ιδρυτές της, Αλέξανδρος Καρανίκας και Αλέξιος Γεωργιάδης, είναι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία, ποικίλες πιστοποιήσεις και εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο του car wrapping. Η εκπαίδευσή τους, για τις εφαρμογές αυτοκόλλητων μεμβρανών, έγινε στην Γερμανία από την Ιntax που είναι παγκοσμίως γνωστή εταιρεία στον χώρο του car wrapping.

Οι επιτυχημένες δουλειές στην εφαρμογή μεμβράνης στον τομέα των αυτοκινήτων (μεμβράνες αλλαγής χρώματος αυτοκινήτων, μεμβράνες προστασίας, αντηλιακές μεμβράνες) κέρδισαν την προσοχή και τα εύσημα Γερμανών συνεργατών, οι οποίοι με την σειρά τους βράβευσαν την Foiltech ως μία από τις καλύτερες πανευρωπαϊκά εταιρίες στο χώρο του car wrapping.

Το εξουσιοδοτημένο κέντρο εφαρμογής της Foiltech είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να υποστηρίξει υπηρεσίες όπως εφαρμογή μεμβράνης αλλαγής χρώματος αυτοκινήτου και μηχανών, μεμβράνης διαφημιστικής κάλυψης, μεμβράνης προστασίας, αντηλιακής μεμβράνης. Επίσης, μπορείτε να βρείτε προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, αυτοκόλλητα επικάλυψης, μια μεγάλη ποικιλία από χρωματολόγια και δειγματολόγια υλικών και οποιοδήποτε αξεσουάρ ζητήσετε για το αυτοκίνητο σας.

Λόγω της συνεχούς τους ενημέρωσης και έρευνας  για τις εξελίξεις στον χώρο της  εφαρμογής αυτοκόλλητων μεμβρανών, στην Foiltech μπορείτε να βρείτε τους πιο κατάλληλους για να σας προτείνουν ότι πιο καινοτόμο και ποιοτικό για το ντύσιμο του αυτοκινήτου σας ή για το ντύσιμο οποιασδήποτε επιφάνειας σας ενδιαφέρει.

Στόχος μας μας είναι η άρτια εξυπηρέτησή σας, με βασικό γνώμονα την εφαρμογή premium υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

img-1
Σχέδιο χωρίς τίτλο
/ η ομαδα μασ

Γνωρίστε Το Προσωπικό Μας

Η ομάδα μας είναι εξειδικευμένη στην premium εφαρμογή μεμβρανών, σε οποιοδήποτε όχημα, σκάφος ή επιφάνεια.

Αλέξανδρος Καρανίκας

/ co founder

Αλέξιος Γεωργιάδης

/ co founder

Ηλίας Βούζας

/ Specialist
/ Συνεργαζομενες Εταιρειεσ

Άριστης Ποιότητας Υλικά

Εταιρείες παγκοσμίως γνωστές μας δείχνουν εμπιστοσύνη για την εφαρμογή των προιόντων τους.