Η Εταιρεία μας

Σχετικά με εμάς

Η Foiltech, premium wrapping company, ιδρύθηκε το 2010 από τον Αλέξανδρο Καρανίκα και τον Αλέξιο Γεωργιάδη, επαγγελματίες με γνώση και πιστοποίηση στις εφαρμογές του car wrapping με εκπαίδευση στη Γερμανία από την Intax, μία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο.

Η σταδιοδρομία

Η εξειδίκευση και η πολυετής εμπειρία στο χώρο, η συνεχής ενημέρωση και παρακολούθηση όλων των εξελίξεων στην παγκόσμια σκηνή του car wrapping έχει κερδίσει τα εύσημα των Γερμανών συνεργατών μας, οι οποίοι μας βράβευσαν ως μία από τις καλύτερες πανευρωπαϊκά εταιρίες στο χώρο του car wrapping.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ FOILTECH

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

ΙΔΡΥΤΗΣ

ΑΛΕΞΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΙΔΡΥΤΗΣ

Εγκαταστάσεις

Δείτε τον χώρο μας

Στο εξουσιοδοτημένο κέντρο εφαρμογής της Foiltech θα βρείτε αντηλιακές μεμβράνες  , προιόντα περιποίησης αυτοκινήτου, αυτοκόλλητα επικάλυψης και οποιοδήποτε αξεσουάρ ζητήσετε για το αυτοκίνητο σας, ενώ αναλαμβάνουμε να ξανακάνουμε το χρώμα και τα φανάρια του αυτοκινήτου σας καινούργια.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μερικά πρόσφατα σχόλια

  • Έψαχνα καιρό να κανω κάτι διαφορετικό στο αυτοκίνητο μου και άκουγα απο πολλούς την εταιρεία "Foiltech premium wrapping company" και ετσι αποφάσισα να τους επισκεφτώ. Η πρώτη μου εντύπωση ηταν ενα απίστευτα φιλικό περιβάλλον με δυο επαγγελματίες στο είδος τους να μου χαμογελάνε και να με εξυπηρετούν μα τον καλύτερο δυνατό τροπο. Τα παιδιά μετα χαράς, με βοήθησαν να διαλέξω την καλύτερη δυνατή επιλογή σε χρώμα για το όχημα μου και ετσι το ραντεβου κλείστηκε στις διαθέσιμες ημερομηνίες που συμφωνήσαμε. Εμπιστεύτηκα το αυτοκίνητο στην εταιρεία και η επιλογή μου με δικαίωσε. Τόσο η δουλεια τους, όσο και οι προσωπικές πινελιές που χρησιμοποιούν σε καθε όχημα τους καθιστά μοναδικούς σε οτι κάνουν. Πέρα απο αυτά, το αυτοκίνητο δεν καθυστέρησε λεπτό απο τις ημερομηνίες που είχαμε συμφωνήσει, το αποτέλεσμα ηταν εκπληκτικό και συνεχίζει ακομα και τωρα μετα απο περίπου ενα χρόνο να ειναι, πράγμα πολυ σημαντικό. Σας ευχαριστώ για όλα Foiltech premium wrapping company και σίγουρα θα είστε η επιλογή μπυ και στο επόμενο μου αυτοκίνητο.
    Άγγελος Κιτσούλης test
  • TEST
    Άγγελος Κιτσούλης test