/φιμε μεμβρανεσ

Προστατευτείτε Από Τον Ήλιο

Τα οχήματα βρίσκονται συνεχώς εκτεθειμένα στον ήλιο κι ως αποτέλεσμα δημιουργούνται πολλές φθορές εσωτερικά και εξωτερικά. Το εξωτερικό μέρος μπορεί να διασφαλιστεί με την εφαρμογή μεμβρανών προστασίας χρώματος, τι γίνεται όμως με το εσωτερικό; Οι αντηλιακές μεμβράνες έρχονται να δώσουν λύση σε αυτό το πρόβλημα, καθώς με το φιμέ ντύσιμο των τζαμιών του αυτοκινήτου σας επωφελείστε από τα παρακάτω προτερήματα:

Μειώνεται δραστικά και αποτελεσματικά η αντηλιά που προκαλούν οι υπέρυθρες και υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου πριν φτάσει στα μάτια του οδηγού, ενισχύοντας την ορατότητα και μειώνοντας την καταπόνηση των ματιών.

Διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία στο όχημα σε χαμηλά επίπεδα, μπλοκάροντας την θερμική ηλιακή ακτινοβολία, προσφέροντας σας άνεση, και βελτιώνοντας ταυτόχρονα την απόδοση στα καύσιμα.

Μπλοκάρεται πάνω από το 99% των βλαβερών ακτίνων UV του ήλιου που είναι πάρα πολύ βλαβερές για τον άνθρωπο κι αυτό οφείλεται στην τεχνολογία SPF 1000. Συνιστώνται από το Ίδρυμα Καρκίνου του Δέρματος. 

Δεν μπλοκάρεται το σήμα του ραδιοφώνου, δορυφορικά σήματα ή σήμα bluetooth λόγω της ειδικής νανο-τεχνολογίας κεραμικών σωματιδίων της αντηλιακής μεμβράνης.

Προσδίδει style και όμορφη εικόνα στο όχημα, καθώς το φιμέ λόγω της άριστης ποιότητας του παραμένει ίδιο και αναλλοίωτο με την πάροδο των χρόνων, δεν ξεφλουδίζει και δεν ξεθωριάζει.

Αυξάνεται κατά πολύ η ανθεκτικότητα των τζαμιών και σε περίπτωση ατυχήματος οι αντηλιακές μεμβράνες παρέχουν ασφάλεια καθώς συγκρατούν τα θράσματα.

Υπάρχουν τρία είδη αντηλιακών μεμβρανών για κτίρια: διάφανες, φιμέ (1ου, 2ου, 3ου σταδίου), στυλ καθρέφτη. Επικαλύπτοντας τις επιφάνειες τζαμιού ενός κτιρίου επωφελείστε από τα παρακάτω:

Αυξάνεται η διάρκεια ζωής των υφασμάτων και των επίπλων του χώρου καθώς οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου τείνουν να αποχρωματίζουν και να αλλοιώνουν τα χρώματα επιφανειών.

Μειώνεται δραστικά και αποτελεσματικά η αντηλιά που προκαλούν οι υπέρυθρες και υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου, κάνοντας το περιβάλλον σας πιο φιλικό προς σε εσάς. 

Διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία στον χώρο σε χαμηλά επίπεδα, μπλοκάροντας την θερμική ηλιακή ακτινοβολία,  μειώνοντας ταυτόχρονα την απώλεια ενέργειας.

Στην Foiltech μπορείτε να βρείτε μία ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών μεμβρανών αυτοκινήτων, εξαιρετικής ποιότητας, υψηλών προδιαγραφών σε ποικιλία χρωμάτων & σκουρότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα φιμέ που προμηθευόμαστε είναι άριστης ποιότητας με εγγύηση εφόρου ζωής και προσδίδουν στο όχημα σας άνεση, ασφάλεια, εμφάνιση και προστασία του εσωτερικού του.