/ μεμβρανες αλλαγης χρωματος

Αλλάξτε Χρώμα Σε Όποια Επιφάνεια Επιθυμείτε

premium wrapping

Αν έχετε βαρεθεί ή θέλετε να αλλάξετε το χρώμα, για παράδειγμα του αυτοκινήτου σας, οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος σας δίνουν την δυνατότητα να μεταμορφώσετε, οικονομικά και ποιοτικά, οποιαδήποτε επιφάνεια επιθυμείτε.
Με την εγγυημένη και ποιοτική εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών αλλαγής χρώματος μπορείτε να αλλάξετε την όψη και να εφαρμόσετε το προσωπικό σας στυλ σε οποιασδήποτε επιφάνεια επιθυμείτε. Η Foiltech σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία από τις μεγαλύτερες και πιο πρωτότυπες ποικιλίες χρωμάτων και υφών, πετυχαίνοντας ένα μοναδικό και οικονομικό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναστρέψετε το αποτέλεσμα, καθώς οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος αφαιρούνται εύκολα από τους ειδικούς της ομάδας μας, χωρίς να καταστρέφουν την αρχική επιφάνεια

img-1
DSC00086
car

Μεμβράνες Οχημάτων

Η Foiltech εξειδικεύεται στην εφαρμογή μεμβρανών αλλαγής χρώματος σε όλα τα είδη οχημάτων, χρησιμοποιώντας υψίστης ποιότητας υλικά.

yacht

Μεμβράνες Σκαφών

 Το yacht wrapping έρχεται να αντικαταστήσει το παραδοσιακό βάψιμο δίνοντας στο σκάφος σας, ποιοτικά και οπτικά άρτιο αποτέλεσμα.

ads

Μεμβράνες Διαφημιστικές

Θέλετε το αυτοκίνητό σας ή τα επαγγελματικά οχήματα της επιχείρησής σας να είναι 24 ώρες το 24ωρο μια μόνιμη κινητή διαφήμιση του brand σας;