Υπηρεσίες

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουμε

Εσωτερική Επένδυση

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! Βάλτε την προσωπική σας πινελιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας , καλύπτοντας φθορές και αλλάζοντας τοπικά χρωματισμούς .

Ζάντες

Εδώ οι μέθοδοι είναι δύο (2). Η πρώτη ακούει στο όνομα ‘ηλεκτροστατική βαφή’ όπου με ειδικές πολυεστερικές ρητίνες βάφουμε τις ζάντες με σκοπό την επίτευξη ενός μοναδικού αποτελέσματος. Για εσάς που δεν θέλετε να χαλάσετε την αρχική μορφή της ζάντας σας, αλλά θέλετε να πραγματοποιήσετε μία αλλαγή σε αυτή, η λύση ονομάζεται plastic dip. Πρόκειται για ένα επαναστατικό προϊόν το οποίο μετατρέπεται σε αυτοκόλλητο, αφαιρούμενο όποτε το επιθυμήσετε εύκολα, γρήγορα και χωρίς φθορές.

Αντηλιακές μεμβράνες

Ανεξάρτητα από το εάν επιλέξετε μια σκούρα, μεσαία ή ανοιχτής απόχρωσης μεμβράνη, οι αντηλιακές μεμβράνες θα δώσουν στο αυτοκίνητό σας μία εξαιρετική και ξεχωριστή εμφάνιση.
Διαθέτουμε μία ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών μεμβρανών αυτοκινήτων, εξαιρετικής ποιότητας, υψηλών προδιαγραφών σε ποικιλία χρωμάτων & σκουρότητας, προκειμένου να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη. Οι αντηλιακές μεμβράνες της κορυφαίας στο χώρο εταιρίας ASWF με εγγύηση εφόρου ζωής, είναι η τέλεια επιλογή όταν αναζητάτε άνεση, ασφάλεια, εμφάνιση και προστασία στο αυτοκίνητό σας. Δώστε μία ξεχωριστή εμφάνιση στο αυτοκίνητό σας, βελτιώνοντας αισθητά την άνεση των επιβατών και παράλληλα προστατεύοντας τα πολύτιμα αντικείμενά σας.

Πέραν της εμφάνισης, οι βασικές ιδιότητες των αντηλιακών μεμβρανών είναι οι εξής:

 • Μείωση ηλιακής ενέργειας,
 • Μείωση Υπεριώδους (UV) Ακτινοβολίας (έως 99,9%),
 • Διαπερατότητα ορατού φωτός,
 • Αντανάκλαση ορατού φωτός,
 • Επιτυγχάνεται μέγιστη μείωση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου,
 • Αύξηση της ανθεκτικότητας των τζαμιών,
 • Δεν παρεμποδίζουν τη λειτουργία των κινητών τηλεφώνων, της ραδιοφωνικής λήψης ή των συσκευών GPS,
 • Εξοικονόμηση καυσίμου λόγω περιορισμένης χρήσης κλιματισμού,
 • Ασφάλεια από τα θραύσματα σε περίπτωση ατυχήματος,
 • Μοναδική οπτική ευκρίνεια μέρα-νύχτα,
 • Συνοδεύονται από βεβαίωση τοποθέτησης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ελληνικής νομοθεσίας (Αριθμ. 29039/2123/07 ΦΕΚ Β 1069/10.06.2008),
 • Συνιστάται από το Ίδρυμα Καρκίνου του Δέρματος (ως μέρος μιας συνολικής φροντίδας του δέρματος)

Προστατευτική μεμβράνη

Η προστατευτική διάφανη μεμβράνη αρχικά δημιουργήθηκε για την αεροπορική βιομηχανία για να προστατεύει από πέτρες και ξένα σώματα τα αεροσκάφη. Καλύψτε και προστατέψτε το όχημά σας από γρατζουνιές, γδαρσίματα, πέτρες ακόμα και από την φθορά του χρόνου!

Διαφημιστικές Εφαρμογές

Η κινητή διαφήμιση είναι ο πλέον έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Η διαφημιστική κάλυψη αυτοκινήτου σας παρέχει το ισχυρό πλεονέκτημα της 24ώρης προβολής, 365 μέρες το χρόνο ακόμη και όταν το όχημα είναι σταθμευμένο.

Η Foiltech με στοχευμένη γραφιστική μελέτη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, σχεδιάζει και εφαρμόζει αυτοκόλλητα για κάθε είδους όχημα.

Ειδική επικάλυψη

Στα τόσα χρόνια εμπειρίας μας έχουμε πραγματοποιήσει εκατοντάδες ειδικές εφαρμογές και είμαστε στη διάθεσή σας για να πραγματοποιήσουμε μαζί οποιοδήποτε concept όπως camouflage, chrome, 3D, κάλυψη αντικειμένων και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Μπορείτε να επικαλύψετε από το καθρέφτη της μηχανής σας, μέχρι ολόκληρο το σκάφος σας.

Μερική κάλυψη

Δοκιμάστε να καλύψετε διάφορες επιφάνειες του οχήματος σας όπως καπό, καθρέφτες ή ουρανό, δίνοντας μία διαφορετική ή περισσότερο σπορ όψη. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να καλύψετε τυχών μικροατέλειες (όπως μικροχτυπήματα ή γρατζουνιές) και ταυτόχρονα να ανανεώσετε την εμφάνιση.

Ολική επικάλυψη οχήματος

Ανανεώστε την εμφάνιση του οχήματός σας …
Αλλάξτε την οπτική του αυτοκινήτου σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.
Με την εγγυημένη και ποιοτική εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών ανανεώνεται ριζικά η εξωτερική εμφάνιση του οχήματός σας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύεται το εργοστασιακό του χρώμα από καιρικές συνθήκες και μικροατυχήματα, διατηρώντας το όχημα σαν καινούργιο και αυξάνοντας τη μεταπωλητική του αξία.
Έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία από τις μεγαλύτερες και πιο πρωτότυπες ποικιλίες χρωμάτων, μπορείτε να επιτύχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα οικονομικότερο από την ολική βαφή.
Σας εγγυόμαστε ότι διαλέγουμε τα καλύτερα και ποιοτικότερα υλικά για την επικάλυψη του οχήματός σας. Ένα από αυτά είναι της Platinum Wrapping Films (PWF), για το οποίο είμαστε ως αποκλειστικοί εισαγωγείς και μοναδικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα από το 2010.

Δείτε 10 πλεονεκτήματα παρακάτω:

1.Αυτοκίνητο με μοναδική προσωπικότητα, όπως ακριβώς το ονειρεύεστε!

2.Επιλογή από πλούσιο χρωματολόγιο, σχέδια και υφές.

3.Η εφαρμογή των αυτοκόλλητων μεμβρανών είναι πλήρως αναστρέψιμη. Μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα όποτε το επιθυμείτε χωρίς ίχνος υπολειμμάτων.

4.Το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου όχι μόνο δεν φθείρεται, αλλά προστατεύεται απόλυτα.

5.Το Car Wrapping εφαρμόζεται σε ολόκληρο το όχημα ή για κάλυψη σε οποιοδήποτε τμήμα του.

6.Τα Car Wraps είναι υψηλής αντοχής και προστασίας από γδαρσίματα, μικροφθορές, καιρικές συνθήκες κ.α

7.Δεν μειώνεται η αξία της μεταπώλησης του αυτοκινήτου όπως με την μόνιμη βαφή.

8.Γρηγορότερο και πιο οικονομικό από τη βαφή.

9.Επισκευές σε πολύ χαμηλό κόστος, στο τμήμα που έχει το πρόβλημα.

10.Διαφημίστε την εταιρία σας με ψηφιακές εκτυπώσεις της επιλογής σας στο αυτοκίνητό σας.