/ διακοσμητικες μεμβρανες

Αλλάξτε Oποιαδήποτε Eπιφάνεια

Με την εγγυημένη και ποιοτική εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών αλλαγής χρώματος μπορείτε να αλλάξετε την όψη και να εφαρμόσετε το προσωπικό σας στυλ σε οποιασδήποτε επιφάνεια επιθυμείτε. Η Foiltech σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία από τις μεγαλύτερες και πιο πρωτότυπες ποικιλίες χρωμάτων και υφών, πετυχαίνοντας ένα μοναδικό και οικονομικό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναστρέψετε το αποτέλεσμα, καθώς οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος αφαιρούνται εύκολα από τους ειδικούς της ομάδας μας, χωρίς να καταστρέφουν την αρχική επιφάνεια.

Οποιαδήποτε επιφάνεια εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, ακόμα κι επίπλων θέλετε να ανανεώσετε, αναλαμβάνουμε να την μεταφορμόσουμε με την χρήση διακοσμητικής μεμβράνης. Διακοσμητικές μεμβράνες τύπου ξύλου, μεμβράνες σε διάφορες αποχρώσεις του μετάλλου, μεμβράνες με ανάγλυφη υφή  είναι μερικές από τις αμέτρητες επιλογές χρώματος, υφής και υλικου που θα εκμοντερνίσουν τον χώρο σας με χαμηλό κόστος. Οι διακοσμητικές μεμβράνες έχουν εξαιρετική αντοχή στο νερό, την βρωμιά και την φθορά. Για χρήση σε εσωτερικούς χώρους διαρκούν έως και 12 χρόνια και σε εξωτερικούς χώρους έως και 5 χρόνια. 

4 5

Στην Foiltech, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας συμβουλέψουν και να εξατομικεύσουν τις επιλογές σας στον χώρο σας. Εγγυόμαστε την ποιοτικά άριστη εφαρμογή διακοσμητικών μεμβρανών, με άψογα φινιρίσματα που θα αναδείξουν περαιτέρω τον χώρο σας.